FIFA22: EA Sports scoate Rusia din joc

02 Mar 2022
FIFA22: EA Sports scoate Rusia din joc

În urma războiului dintre Rusia și Ucraina și a diferitelor sancțiuni împotriva Rusiei, editorul nord-american de jocuri video Electronics Arts a anunțat că a luat măsuri, scrie BFMTV

„EA Sports în solidaritate cu poporul Ucrainei și tot atâtea voci din lumea fotbalului solicită pace și încetarea invaziei Ucrainei. În conformitate cu partenerii noștri de la FIFA și UEFA, am eliminat echipa națională a Rusiei și toate cluburile ruse din FIFA 22 (FIFA Mobile, FIFA 22 și FIFA Online)”, se arată într-un comunicat de presă.


Astfel, am găsit în joc Sbornaya dar și trei cluburi rusești cu CSKA Moscova, Spartak Moscova și Lokomotiv Moscova. Aceste patru echipe au fost retrase. Rămâne de văzut dacă jucătorii ruși care joacă în alte echipe precum Denis Cheryshev (Valencia), Aleksandr Golovin (Monaco) sau Aleksey Miranchuk (Atalanta) vor fi și ei scoși din joc.

EA Sports nu a oferit mai multe detalii despre decizia sa. Nu a fost specificat dacă siglele, tricourile și jucătorii ruși pot fi încă folosite și schimbate în modul Ultimate Team. „Evaluăm în mod activ schimbările legate de alte domenii ale jocurilor noastre”, a spus simplu gigantul american de jocuri video.

„Vom ține comunitățile noastre informate cu privire la orice acțiuni întreprinse și le mulțumim jucătorilor pentru răbdarea de care au dat dovadă în timp ce facem aceste actualizări”, conchide EA Sports.

 

Alte stiri din It

Ultima oră