Un designer ceh face „perne Zelensky” pentru a ajuta Ucraina

18 Mar 2022
Un designer ceh face „perne Zelensky” pentru a ajuta Ucraina

„Mulți oameni, în mare parte din sexul frumos, îl văd ca pe un fel de simbol sexual, așa că mi-a venit ideea să fac o pernă care să arate ca și cum ar fi de fapt în patul lor" scrie Reuters

Un designer ceh a venit cu o modalitate inedită de a strânge bani pentru ucrainenii care suferă de războiul din țara lor - să facă perne cu portretul președintelui lor, Volodymyr Zelensky , despre care spune că a devenit un simbol sexual pentru unii.

Zelensky, obosit, nebărbierit, dar sfidător în tricoul său verde, a devenit fața rezistenței Ucrainei la invazia Rusiei , adunându-și compatrioții din buncărul său de la Kiev în emisiunile zilnice pe rețelele de socializare.

„Mulți oameni, în mare parte din sexul frumos, îl văd ca pe un fel de simbol sexual, așa că mi-a venit ideea să fac o pernă care să arate ca și cum ar fi de fapt în patul lor”, a declarat designerul Tomas Brinek pentru Reuters.

Brinek, care conduce un canal satiric de Instagram numit TMBK, care are peste 540.000 de urmăritori și, de obicei, bate joc de politicieni, a spus că ediția sa limitată de perne realizate manual a atras peste 2.000 de comenzi și a strâns aproximativ 420.000 de coroane (18.900 USD) pentru un ajutor pentru ucrainenii afectați de război.

„Ideea a fost într-adevăr o glumă, dar există această latură serioasă că profiturile pot face ceva bine pentru Ucraina”, a spus Brinek, adăugând că acum plănuiește să facă un alt lot din cauza interesului puternic.

Alte stiri din Externe

Ultima oră