"Astăzi este Ucraina, mâine va fi toată Europa": parlamentul ucrainean difuzează un video cu bombardarea fictivă a Parisului

12 Mar 2022
"Astăzi este Ucraina, mâine va fi toată Europa": parlamentul ucrainean difuzează un video cu bombardarea fictivă a Parisului

Parlamentul ucrainean a distribuit pe contul său de Twitter vineri seară un videoclip care înfățișează un fals bombardament asupra Parisului unde puem vedea Turnul Eiffel lovit de bombe, arată BFMTV.

Țipete, avioane care zboară deasupra Parisului, rachete, copii care plâng și sirene de avertizare, iată viziunea întunecată transmisă într-un videoclip de 45 de secunde care a devenit acum viral pe rețelele de socializare.

"Faimosul Turn Eiffel din Paris sau Poarta Brandenburg din Berlin ar rămâne în picioare sub un necontenit bombardament rusesc? Crezi că asta nu te preocupă? Azi este Ucraina, mâine, va fi toată Europa. Rusia nu se va opri", a scris Rada ucraineană într-un tweet.

În concluzie, videoclipul ucrainean spune: „închideți cerurile deasupra Ucrainei, sau dați-ne avioane de luptă”.

NATO s-a declarat deja împotriva înființării unei „zone de excludere a zborului” deasupra teritoriului ucrainean, considerând că o astfel de inițiativă ar putea duce la o confruntare directă cu Moscova. În mod similar, Washingtonul a refuzat săptămâna aceasta oferta Poloniei de a returna unele dintre avioanele sale de luptă la Washington pentru a fi trimise la Kiev.

Sursa: BFMTV.

Alte stiri din Externe

Ultima oră