Bono și The Edge susțin un concert în metroul din Kiev: "Zelensky ne-a invitat să cântăm la Kiev și așa am venit să facem"

08 Mai 2022
Bono și The Edge susțin un concert în metroul din Kiev: "Zelensky ne-a invitat să cântăm la Kiev și așa am venit să facem"

Cântărețul grupului U2 a mers în metroul capitalei ucrainene pentru a susține un concert în sprijinul populației victime ale invaziei ruse. A fost invitat acolo de către președintele Volodimir Zelensky, scrie BFMTV

Bono, cântărețul grupului U2, a susținut un concert duminica aceasta, la prânz, în metroul Kiev din Ucraina. El a fost acompaniat la chitară de colegul său The Edge. Ambii muzicieni au fost invitați de președintele Volodymyr Zelensky:

„Ne-a invitat să cântăm la Kiev în semn de solidaritate cu poporul ucrainean și așa am venit să facem”, a spus trupa pe Twitter.

Nu este prima dată când Bono și The Edge cântă pentru Ucraina. Ei au lansat luna trecută piesa Walk On Ukraine, în care aduc un omagiu curajului poporului ucrainean.

Multe personalități din lumea culturii s-au mobilizat în ultimele săptămâni pentru Ucraina și au strâns fonduri. Săptămâna trecută, Angelina Jolie a fost văzută în Lviv, vestul Ucrainei. Mulți utilizatori de internet au distribuit fotografii și videoclipuri ale celebrei actrițe care comandă la o cafenea din oraș. 

Ed Sheeran a colaborat cu Antytila, un grup popular din Ucraina realizând împreună cu ei o nouă versiune a lui 2step, cel mai recent single al său. Încasările din clip vor fi donate unor organizații caritabile care oferă ajutor copiilor refugiați ucraineni.

Alte stiri din Externe

Ultima oră