Aflată în vizită in Ucraina, Angelina Jolie a fost nevoită să fugă în adăpost când au sunat sirenele

01 Mai 2022
Aflată în vizită in Ucraina, Angelina Jolie a fost nevoită să fugă în adăpost când au sunat sirenele Galerie foto (2)

Angelina Jolie, Ambasadorul Bunăvoinţei pentru Înaltul Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi, a efectuat o vizită surpriză în Ucraina sâmbătă, 30 aprilie, în oraşul de vest Lviv. O prezență reconfortantă pentru refugiați. Cu toate acestea, la fel ca ei, a fost forțată să alerge la adăpost când sirenele au semnalat un bombardament în apropierea orașului, scrie La Depeche.

Călătoria starului de la Hollywood în Ucraina nu a fost anunțată sâmbătă. O surpriză pentru Maya Pidhoretska când a văzut-o pe Angelina Jolie intrând în cafeneaua în care era așezată. Trimisul special al Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați a permis să fie filmată cu bunăvoie.

"Nimic special. Doar Lviv. Am fost doar la cafea. Și acolo, doar Angelina Jolie”, a scris Maya pe Facebook, după ce a filmat-o pe actriță, care îi făcea semn cu mâna de la intrarea în cafenea, unde tocmai intrase. Ucraina este pur și simplu susținută de întreaga lume”, a adăugat tânăra ucraineană care a filmat-o pe actriță semnând autografe clienților prezenți.

Locuitorii orașului au văzut-o și în apropierea gării unde i-a întâmpinat pe refugiați. Însă când sirenele au sunat pentru a-i avertiza pe locuitori de un bombardament, Angelina Jolie a alergat să se adăpostească la fel ca ceilalți, înconjurată doar de câțiva bodyguarzi.

 

O misiune de care își va aminti actrița care este implicată de multă vreme în acțiuni umanitare cu Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR).

Tot în calitate de ambasador al bunăvoinței a mers deja la un spital de pediatrie din Roma, în martie trecut, pentru a ajuta copiii ucraineni care fugiseră de război.

De data aceasta, ea a ales să meargă direct la fața locului, la fel ca un alt cunoscut star de la Hollywood, Sean Penn, care s-a declarat „foarte impresionat și emoționat de Volodimir Zelensky, dar și îngrozit pentru el și pentru Ucraina”, în timpul unei întâlniri cu președintele ucrainean, la Kiev, în martie, când venise să filmeze un documentar despre invadarea țării de către Rusia.

Alte stiri din Externe

Ultima oră