Elon Musk glumește spunând că va cumpăra Coca-Cola pentru a „reintroduce cocaina” în rețetă

29 Apr 2022
Elon Musk glumește spunând că va cumpăra Coca-Cola pentru a „reintroduce cocaina” în rețetă

Elon Musk a spus că „cumpără Coca-Cola pentru a introduce cocaina înapoi”, în timp ce a glumit despre ce intenționează să facă în continuare după achiziția Twitter de 44 de miliarde de dolari, scrie New York Post

Într-o sesiune de discuții de miercuri târziu cu cei 87 de milioane de urmăritori ai săi pe Twitter, Musk a postat apoi o meme în care sugerează că ar trebui să cumpere McDonald's pentru a repara mașinile de înghețată cronic stricate ale lanțului de restaurante .

„Ascultă, nu pot face miracole ok”, a scris el pe Twitter.

Musk a promis că va face dinTwitter „distracție maximă”, în timp ce a continuat să dea indicii despre cum intenționează să conducă compania, după ce consiliul de administrație a acceptat oferta sa de cumpărare de 44 de miliarde de dolari la începutul acestei săptămâni.

Cocaina un vechi ingredient al Coca Cola

Inspirată de vinul Mariani, un vin de Bordeaux în care sunt infuzate frunze de coca macerate, Coca-Cola s-a născut în 1863 în Statele Unite sub numele de „Pomberton’s French Wine Coca”.

Pe măsură ce a evoluat, rețeta a suferit unele modificări, mai ales după interzicerea totală a alcoolului în prohibiție. Ulterior, alcoolul a fost înlocuit cu sirop de zahăr, dar băutura nu a mai provocat euforie.

În 1886, „Pomberton’s French Wine Coca” a fost transformată în „Coca-Cola”. După ce alcoolul a fost îndepărtat, ingredientele folosite pentru a face această băutură au fost practic apă carbogazoasă, cofeină, sirop de zahăr, nuci de cola și aproximativ 9 miligrame de cocaină.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră