NASA publică sunetul unei găuri negre și mulți îl compară cu sunetele iadului

27 Aug 2022
NASA publică sunetul unei găuri negre și mulți îl compară cu sunetele iadului

Administrația Națională pentru Aeronautică și Spațiu a lansat ceea ce a spus că este o înregistrare a sunetului dintr-o gaură neagră. În scurt timp acesta a devenit viral pe rețelele de socializare după ce mulți au comparat cu ceea ce imaginează că sună iadul, scrie The Blaze

„Concepția greșită că nu există sunet în spațiul provinciei din cauza faptelor că sunt mai multe locuri nici un ~vid, care nu oferă modalități de a transmite undele sonore. Un cluster de galaxii are atât de mult gaz atunci am captat sunet real”, a scris contul oficial pe Twitter.

"Aici este amplificat și amestecat cu alte date, pentru a auzi o gaură neagră!" au adăugat ei entuziasmați.

Sunetul este de la o gaură neagră aflată la 200 de milioane de ani lumină distanță.

Videoclipul a devenit viral, cu peste 16 milioane de vizualizări numai ale unui singur tweet. Mulți de pe rețelele de socializare l-au găsit deranjant și înfricoșător, unii comparându-l cu sunetele iadului.

„Nasa, într-o plăcută seară de duminică de august: ei, vreau să auzi care este cu siguranță plânsul sufletelor prinse într-o gaură neagră de la începutul existenței umane”, se citește -un  răspuns.

„Oh, frumos, este sunetul demonilor care țipă din adâncurile Iadului”, a spus un alt utilizator

„Nu sunt religios, dar încep să cred că acele suflete trimise în Iad chiar ajung într-o gaură neagră”,  a scris pe Twitter  un profesor asociat de științe planetare.

"Potrivit NASA, o gaură neagră sună ca miliarde de suflete care plâng de angoasă din adâncurile iadului. Minunat! Oricum, nu am plănuit să dorm în viitorul apropiat," se citește  un alt răspuns.

Alții l-au găsit mai puțin înfiorător și au spus că l-au comparat cu sunetul spiritual Om sacru pentru hinduși.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră