SUA: accident de mașină spectaculos, o anvelopă propulsează un vehicul la câțiva metri în aer (video)

29 Mar 2023
SUA: accident de mașină spectaculos, o anvelopă propulsează un vehicul la câțiva metri în aer (video)

Șoferul unui Tesla a filmat scena și asigură că șoferul Kia, lovit de cauciuc, a ieșit nevătămat din acest șoc violent, scrie Le Figaro.

O scenă spectaculoasă, demnă de saga Fast and Furious. Un accident rutier impresionant a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare de șoferul unui Tesla, la sfârșitul lunii martie, pe autostrada Ronald Reagan, în Chatsworth (Los Angeles). În timp ce șoferul unei Kia a trecut pe lângă o camionetă, anvelopa vehiculului s-a desprins și a lovit Kia frontal. Mașina a fost propulsată la câțiva metri deasupra solului înainte de a cădea pe capotă și apoi și-a încheiat cursa câțiva metri mai departe.

Șoferul nevătămat

Anvelopa a lovit din nou vehiculul înainte de a se opri lângă Kia aproape distrusă. Adevărat miracol având în vedere violența șocului, șoferul mașinii marca sud-coreeană a ieșit nevătămat, potrivit șoferului Tesla care a filmat scena.

„În mod uimitor, șoferul Kia a reușit să scape nevătămat ”, a spus el pe contul său de Twitter înainte de a adăuga că șoferul dubei „s-a oprit și a alergat înapoi pentru a verifica starea șoferului Kia, cerându-și sincer scuze pentru incidentul".

Purtătorul de cuvânt al Patrulei de Autostrăzi din California, intervievat de postul american de televiziune ABC7, a confirmat cuvintele martorului, spunând că șoferul Kia a scăpat cu „răni ușoare”. Șoferul pick-up-ului este și el nevătămat, dar vehiculul său a fost avariat. S-a deschis o anchetă pentru a înțelege motivul pentru care s-a desprins cauciucul. Potrivit primelor informații, incidentul ar putea fi legat de uzura piulițelor.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră