Trump a lansat o platformă de „comunicare” prin care își transmite mesajele

05 Mai 2021 | scris de A.V.
Trump a lansat o platformă de „comunicare” prin care își transmite mesajele

Donald Trump a lansat un site de „comunicare”, ce va avea un conţinut „direct din biroul” fostului preşedinte american, informează BBC.

Trump, blocat de Twitter şi suspendat de Facebook şi YouTube după revolta din ianuarie de la Capitoliu, şi-a transmis de atunci mesajele prin comunicate de presă, iar acum noul site le va găzdui.

Vizitatorii paginii web pot aprecia postările şi le vor putea partaja pe conturile lor de Twitter şi Facebook.

Anunţul a venit cu o zi înainte ca Facebook să decidă dacă îi va interzice permanent lui Trump să aibă un cont.

Consilierul fostului demnitar, Jason Miller, a declarat anterior că o platformă de socializare urmează să fie lansată. „Această nouă platformă va fi mare”, a spus el în luna martie.

Miller a scris marţi pe Twitter că noul site nu este platforma despre care vorbea şi că noi informaţii despre asta vor fi anunţate curând.

Site-ul a fost construit de Campaign Nucleus, companie de servicii digitale creată de Brad Parscale, fost manager de campanie a lui Trump.

Consiliul de supraveghere al Facebook va anunţa miercuri dacă Trump va primi o interdicţie permanentă. Dacă îi va fi permis să revină, Facebook va avea la dispoziţie şapte zile pentru a-i reactiva contul.

Twitter, unde contul lui Trump avea 88 de milioane de urmăritori, i-a blocat permanent accesul, iar YouTube a spus că va reactiva contul fostului preşedinte când va fi redusă ameninţarea privind violenţa.

sursa: News.ro

Sursa foto:  Flickr/ Attribution 2.0 Generic (CC BY 2.0)

Alte stiri din It

Ultima oră