Botezați un gândac cu numele fostului partener. Apoi grădina zoologică din San Antonio va hrăni un animal cu el!

10 Feb 2023 | scris de A.V.
Botezați un gândac cu numele fostului partener. Apoi grădina zoologică din San Antonio va hrăni un animal cu el!

Nu toată lumea este fericită și împlinită de Valentine’s Day sau Dragobete! Unii suferă chiar din iubire, căci relațiile lor tocmai s-au făcut praf, căci oamenii pe care până acum îi vedeau suflet-pereche s-au dovedit toxici și mincinoși, oamenii pe care îi doreau în viața lor 24 din 24 tocmai au picat de pe piedestal și imaginea lor e țăndări. Pentru unii, cei care erau ”totul” acum creează doar repulsie. Așa că și pentru cei amărâți există un balsam. Nu bomboane și flori, ci o idee de la o zoo din Statele Unite.

Grădina zoologică din San Antonio, Texas a avut o idee inedită pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților: pentru sume cuprinse între 5 și 25 de dolari va permite oricui a avut inima frântă să boteze un gândac, o legumă sau un rozător după fostul partener, care mai apoi vor fi mâncate de animalele găzduite de zoo, potrivit BBC și 8Days.

În meniul pentru animalele de la grădina zoologică din San Antonio sunt disponibile mai multe opțiuni. Pentru botezul unei legume, vizitatorii plătesc 5 dolari, pentru un gândac 10 dolari și pentru un rozător sunt taxați cu 25 de dolari.

Campania a devenit virală în SUA și în întreaga lume. Persoane din toate cele 50 de state și din peste 30 de țări au dat numele foștilor parteneri „bunătăților” care vor ajunge în farfuriile necuvântătoarelor.

 

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră