Kenny Rogers şi-a anulat ultimele concerte din turneul de adio

05 Apr 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Kenny Rogers şi-a anulat ultimele concerte din turneul de adio Galerie foto (2)

Legenda muzicii contry americane, Kenny Rogers, care a fost inclus în Country Music Hall of Fame, şi-a anulat ultimele concerte din turneul de adio, din cauza unor probleme de sănătate, potrivit AFP.com.

Artistul în vârstă de 79 de ani, cunoscut mai ales pentru hituri precum „Lady" şi „The Gambler", se confruntă cu „o serie de provocări în ceea ce priveşte starea lui de sănătate”, potrivit reprezentanţilor săi. 

„Medicii cred că se va recupera complet, dar l-au sfătuit să anuleze toate spectacolele pe care le avea programate până la sfârşitul anului, pentru a se concentra pe recuperare”, au transmis reprezentanţii cântăreţului.

Rogers s-a aflat în turneu în ultimii doi ani, iar acesta urma să se încheie în octombrie, în Nashville, cu un concert de adio. 

Artistul a anulat concerte între care se numără două care erau programate la Beacon Theatre din New York, precum şi o apariţie la festivalul Stagecoach din California.

Kenneth Ray „Kenny” Rogers, născut la 21 august 1938, este un cântăreţ, compozitor, textier, actor şi producător muzical american.

El a devenit cunoscut prin colaborările sale cu Dolly Parton şi datorită apariţiilor sale în filme şi programe de televiziune, precum „The Muppet Show”.

Într-o carieră de aproape şase decenii, a lansat numeroase piese de mare succes, aparţinând nu doar genului country, ci şi altor stiluri muzicale, care s-au clasat în fruntea topurilor americane.

Albumele sale s-au vândut în peste 120 de milioane de copii pe plan mondial, iar artistul american a fost recompensat cu numeroase distincţii şi recompense, inclusiv Grammy, American Music Awards şi Country Music Awards.

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră