Vedeta de la Hollywood Jessica Chastain a fost primită la Kiev de Zelensky

08 Aug 2022
Vedeta de la Hollywood Jessica Chastain a fost primită la Kiev de Zelensky

Actrița americană Jessica Chastain a călătorit duminică la Kiev, unde s-a întâlnit cu președintele ucrainean Volodimir Zelensky. Actrița americană a vizitat și departamentul de cancer al spitalului de copii Okhmatdyt, scrie BFMTV

În timp ce luptele continuă în estul Ucrainei, actrița Jessica Chastain a călătorit duminică la Kiev și a vorbit cu Volodimir Zelensky. Președintele ucrainean, care a distribuit această întâlnire pe contul său de Instagram, i-a mulțumit actriței americane pentru prezența ei și ajutorul acordat țării sale în contextul conflictului dintre aceasta și Rusia.

„Actrița americană Jessica Chastain se află astăzi în Ucraina. Pentru noi, astfel de vizite ale unor oameni celebri sunt extrem de valoroase. Datorită lor, lumea va auzi, cunoaște și înțelege și mai bine adevărul despre ceea ce se întâmplă în țara noastră.”, spune Zelensky.

 

În timpul călătoriei sale, Jessica Chastain a vizitat și departamentul de cancer al Spitalului de Copii Okhmatdyt.

Multe vizite ale vedetelor de la Hollywood

De la începutul conflictului în februarie anul trecut, președintele Volodimir Zelensky a primit la Kiev mai multe vedete de la Hollywood, care au ajuns să evidențieze situația critică a poporului ucrainean.

Sean Penn a fost unul dintre primii care au călătorit în țară când a izbucnit războiul pentru a realiza un documentar despre invazia rusă.

În aprilie, actrița Angelina Jolie, trimisul special al Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați, a mers și ea în Ucraina pentru a se întâlni cu răniții și voluntarii de acolo. În iunie, comediantul Ben Stiller s-a întâlnit și cu președintele Volodymyr Zelensky.

Pe Twitter , Ministerul Apărării a declarat că Ucraina este „recunoscătoare vedetelor de la Hollywood care, în ciuda pericolului, ne-au vizitat”.

Sunteți mai mult decât o inspirație pentru noi toți. Milioane de oameni din întreaga lume au auzit din gura voastră adevărul despre lupta poporului ucrainean”, se încheie pe Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Alte stiri din Externe

Ultima oră