Armata rusă cere civililor din Kiev din apropierea țintelor să-și părăsească casele

01 Mar 2022
Armata rusă cere civililor din Kiev din apropierea țintelor să-și părăsească casele

Ministerul rus al Apărării avertizează locuitorii din Kiev să-și părăsească casele deoarece intenționează să lovească ținte precise în capitala Ucrainei, transmite agenția de presă de stat rusă Tass.

Într -o declarație emisă marți după-amiază, Ministerul Apărării din Rusia spune că forțele lor se pregătesc să lanseze „lovituri de înaltă precizie” împotriva „Serviciului de Securitate al Ucrainei (SBU) și a Centrului 72 pentru Informații și Operațiuni Psihologice (PSO)“ din Kiev.

Îndemnăm cetățenii ucraineni implicați de naționaliștii ucraineni în provocări împotriva Rusiei , precum și locuitorii Kievului care locuiesc în apropierea stațiilor de releu, să-și părăsească casele.

 „Pentru a opri atacurile informatice împotriva Rusiei, se vor desfășura lovituri cu arme de înaltă precizie împotriva infrastructurilor tehnologice ale SBU (serviciul de securitate) și a centrului principal al Unității de operațiuni psihologice din Kiev. Facem apel la rezidenții Kievului care locuiesc în apropierea nodurilor de difuzare să-și părăsească casele”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov.

Sursa: TASS, The Guardian

Alte stiri din Externe

Ultima oră