„Dați o carte, faceți parte!”

19 Mar 2018
„Dați o carte, faceți parte!”

Teatrul Evreiesc de Stat organizează, în perioada 15 martie – 15 aprilie, a doua ediție a proiectului cultural educațional „Dați o carte, faceți parte!”. Prin această campanie, Teatrul Evreiesc de Stat își propune ca în fiecare an să contribuie, alături de editurile partenere, la dotarea bibliotecilor școlilor din București, relatează cotidianul.ro.

Proiectul inițiat de TES se adresează în special școlilor care au elevi ce provin din orfelinate, centre de plasament și familii dezorganizate. Pentru acești copii, biblioteca școlii reprezintă singurul loc în care pot avea acces la cultură și pot descoperi, măcar și în paginile unei cărți, o lume mai frumoasă.

Succesul înregistrat de campania “Dați o carte, faceți parte!” la prima ediție, bucuria copiilor și deschiderea lor față de acest tip de eveniment ne încurajează să facem din această idee pornită din suflet un proiect cultural permanent.

La prima ediție acampaniei, Teatrul Evreiesc de Stat a strâns un fond de carte de peste 1.500 de volume, cu sprijinul editurilor partenere, dar și al spectatorilor și actorilor, care au donat cărți din bibliotecile personale.

Articolul integral, AICI

Alte stiri din Carte

Ultima oră