Un bărbat din România şi-a uitat soţia într-o parcare pe autostradă, în Ungaria

22 Feb 2018
Un bărbat din România şi-a uitat soţia într-o parcare pe autostradă, în Ungaria

Un bărbat din România şi-a uitat, miercuri, soţia într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea oraşului Szeged, relatează hirado.hu.

Soţul uituc a condus apoi mai multe sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viaţă se află în maşină, a anunţat Inspectoratul de Poliţie din Judeţul Somogy, pe pagina de internet a poliţiei ungare, relatează sursa citată.

Potrivit comunicatului, bărbatul se deplasa, împreună cu familia, către Italia, iar atunci când au oprit într-o parcare, pentru a merge la toaletă, nu a văzut când soţia sa s-a dus la toaletă. Întrucât a crezut că aceasta doarme pe bancheta din spate, a pornit din nou la drum.

Femeia nu avea la ea telefonul mobil, nici banii, nici documentele personale, astfel că a pornit după familie cu autostopul. A ajuns până în localitatea Balatonkeresztúr, la peste trei sute de kilometri de locul de parcare, şi a cerut ajutorul poliţiei într-o benzinărie. Între timp bărbatul observase lipsa soţei şi luase legătura cu Ambasada României în Ungaria.

Cu sprijinul ambasadei şi al poliţiei, familia s-a reîntâlnit la biroul din Fonyód al poliţiei autostrăzilor, aproape de benzinăria la care ajunsese femeia, apoi şi-au continuat călătoria.

Alte stiri din Bizar

Ultima oră