Divorț imediat după nuntă. "N-am recunoscut-o fără machiaj. Am crezut că mi-a intrat un hoț în casă"

03 Aug 2016
Divorț imediat după nuntă. "N-am recunoscut-o fără machiaj. Am crezut că mi-a intrat un hoț în casă"

Un mire algerian a divorțat de mireasă în dimineața imediat următoare nunții, acuzând-o de înșelăciune în privința aspectului fizic.

Bărbatul a dat-o în judecată pentru că nu arăta la fel de frumos ca înainte de nuntă.

Mirele, care pretinde 20.000 dolari daune morale, a declarat instanței că a fost șocat când s-a trezit de dimineață și și-a văzut soția atât de diferită, încât i-a fost imposibil s-o recunoască.. Mirele a jurat în instanță că și-a confundat nevasta cu un hoț care a venit să fure din apartament.

"I-am spus judecătorului că nu am putut să-mi recunosc soția după ce s-a spălat de machiaj. M-a înșelat, pus și simplu. Și-a umplut fața cu machiaj înainte căsătorie, n-am văzut-o niciodată fără. Arăta foarte frumos, atractivă, înainte de căsătorie, dar când m-am trezit de dimineața am avut un șoc și chiar am vrut să sun la poliție. Nu era în pat lângă mine, am presupus că e la duș. M-am dus în bucătărie și am dat peste o femeie care-mi cotrobăia în dulap. Am strigat la ea și când s-a uitat la mine, n-am recunoscut-o. M-am speriat, credeam că-i vreun hoț", a declarat bărbatul în instanță.

Mirele cere 20.000 de dolari pentru toată suferința sa psihologică.

 

Alte stiri din Bizar

Ultima oră