Teatrul Național reia spectacolele în toate sălile, din 5 februarie

23 Ian 2021 | scris de A.V.
Teatrul Național reia spectacolele în toate sălile, din 5 februarie

Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti anunţă reluarea spectacolelor la sediu, în toate sălile, cu respectarea tuturor normelor în vigoare impuse de pandemia de COVID-19, începând cu data de 5 februarie.

Potrivit unui comunicat al TNB postat pe site-ul instituției, sălile vor putea fi ocupate în proporţie de 30 la sută din capacitate.

„Noi suntem pregătiţi de a relua cât mai repede stagiunea. Avem nevoie de asta din toate punctele de vedere. Sufleteşte, moral, profesional, financiar instituţia teatrală, fără activitate specifică, nu poate fi justificată ca o fiinţă vie, cum credem noi că este. Pentru noi este vital să aflăm că putem deschide stagiunea”, a declarat managerul TNB, Ion Caramitru.

Între primele spectacole care vor putea fi văzute se numără „Jurnal de România. 1989” – premieră a verii 2020 la TNB şi „Noii infractori” (la Sala Mare), „Preşul” şi „Frumos e în septembrie la Veneţia” (Sala Studio), „Orchestra Titanic” şi „Omul care a văzut moartea” (Sala Pictura), la Atelier – cel mai nou spectacol „Incognito de Nick Payne”, precum şi „Anonimul veneţian” sau „20 de ani în Siberia”.

Biletele se pun în vânzare la Casa de bilete a TNB începând de sâmbătă, ora 11,00, precum şi online, pe platforma www.mystage.ro.

Programul casei de bilete a TNB în perioada 23 ianuarie – 4 februarie este între orele 11,00 – 18,00, iar luni, 25 ianuarie, de la 10,00 la 16,00. În zilele de 5, 6 şi 7 februarie, casa de bilete va fi deschisă în intervalul orar 10,00 – 19,00.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a decis vineri că, începând de luni, în sălile de spectacol, teatre şi cinematografe va fi permis accesul publicului în limita a 30% din capacitate.

Sursa foto: Teatrul Național/Facebook

Alte stiri din Teatru

Ultima oră