Sibiu: Intrare gratuită la o piesă de teatru pentru cei vaccinați anti-Covid, în baza adeverinței de imunizare

10 Mai 2021 | scris de A.V.
Sibiu: Intrare gratuită la o piesă de teatru pentru cei vaccinați anti-Covid, în baza adeverinței de imunizare

Intri gratuit la piesa de teatru „Sarea-n bucate”, de la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu dacă te-ai vaccinat.

Este modalitatea prin care se celebrează deschiderea primului centru de vaccinare drive-through din județ. Acesta funcţionează deja de sâmbătă.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu oferă intrare gratuită la oricare dintre cele patru reprezentații ale spectacolului „Sarea-n bucate”, în baza adeverinței de vaccinare, ca modalitate de a incuraja părinţii să se vaccineze, şi de a celebra deschiderea primului centru de vaccinare anti COVID drive-through din județ.

Centrul este deschis zilnic între orele 09.00 – 19.00, are patru fluxuri, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer BioNTech.

Accesul gratuit la spectacolul „Sarea-n bucate” se face în baza adeverinței de vaccinare, indiferent de numărul de doze efectuate şi chiar dacă vaccinul nu a fost făcut la centrul drive-thru.

Dacă ambii părinți/tutori au fost vaccinați, primesc 2 locuri gratuite, în limita locurilor disponibile.

Pentru a obţine un bilet trebuie să faceţi rezervarea locurilor la sediul Teatrului „Gong”, la agenția de bilete.

Spectacolul „Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu are o durată de 50 de minute și este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

 

Alte stiri din Teatru

Ultima oră