Fantezii erotice şi o vignetă de Elveția. Cum a păcălit o româncă un șofer german

12 Feb 2018
Fantezii erotice şi o vignetă de Elveția. Cum a păcălit o româncă un șofer german

Episod incredibil într-o parcare aflată în apropriere de orașul german Memmingen (Bavaria). O româncă de 21 de ani s-a plâns unui șofer german de 42 de ani că nu are suficienți bani pentru a-și procura vigneta de Elveția, însă l-ar putea răsplăti pe acesta cu o partidă de amor, dacă i-o face cadou.

Neamțul nu a stat prea mult pe gânduri. A cumpărat vigneta de 38 de euro și a așteptat răsplata. Tânăra s-a scuzat că merge să își ia poșeta din mașină, dar s-a urcat la volan și a plecat cu vigneta în mână.

Supărat că a fost păcălit, bărbatul a sunat la poliție, însă a realizat repede că povestea sa nu pare credibilă, așa că a inventat versiunea conform căreia românca l-a acroșat cu mașina și a fugit de la locul accidentului.

Conform tabloidului elvețian Blick, poliția germană a oprit rapid mașina româncei și a devenit evident pentru toată lumea că bărbatul a mințit. În final, cei doi s-au reîntâlnit la secția de poliție, unde s-au ales cu dosare penale, el pentru calomnie, iar ea pentru înșelăciune.

CREDIT FOTO: Blick

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră