Descoperire macabră într-un şopron din localitatea germană Arnstein: şase tineri morţi

29 Ian 2017 | scris de Istvan Deak
Descoperire macabră într-un şopron din localitatea germană Arnstein: şase tineri morţi Galerie foto (2)

Poliţia din localitatea germană Arnstein, din landul Bavaria, a făcut o descoperire macabră, după ce a fost alertată de proprietarul terenului unde s-a petrecut incidentul. Cadavrele a şase tineri au fost descperite într-un şopron.

Cadavrele au fost descoperite de tatăl unuia dintre adolescenții decedaţi, a anunțat duminică poliția. Bărbatul este şi proprietarul terenului pe care se află respectivul şopron, scrie faz.net.

Cei şase adolescenţi, fete şi băieţi, aveau vârste cuprinse între 18 și 19 ani. Cu o seară în urmă, adolescenții participaseră la o petrecere privată în grădină.

Tatăl unui dintre ei, impacientat că nu mai are veşti de la aceştia, s-a dus la locul desfășurării petrecerii pentru a se asigura că totul este în regulă și a descoperit cadavrele. El a chemat serviciile de urgență, iar la fața locului a fost trimisă o brigadă de pompieri și un medic. Un consilier psihologic și un preot au fost chemați pentru a oferi sprijin rudelor tinerilor decedați.

Potrivit poliției, cauza morții este neclară, dar potrivit primelor constatări nu a fost vorba despre o moarte violentă.

ŞTIREA VIDEO, AICI.

Alte stiri din Externe

Ultima oră