Nici anul trecut, la Zurich, în concertul Coldplay invitatul n-a fost ingredient într-o ”tocană” muzicală! - video

16 Iun 2024
Nici anul trecut, la Zurich, în concertul Coldplay invitatul n-a fost ingredient într-o ”tocană” muzicală! - video

Nu doar curiozitatea te împinge să cauți prin relatările media despre personalitățilepe care membrii trupei Coldplay le-au invitat să cânte alături de ei pe scenă, în turneele lor mondiale.

Până la urmă trebuie să ne ”pansăm” eticheta de ”public needucat” pe care chiar unii dintre conaționalii noștri ne-au lipit-o de frunte, după ce s-a huiduit copios la încercarea de melanj cultural între pop-rock și manele, petrecută săptămâna aceasta pe Arena Națională din București.

Bunăoară, dacă scotocim nu mai departe de vara anului trecut, la Zurich, în Elveția, Coldplay n-a dorit să-și ”delecteze” publicul trecându-l prin emoțiile produse de vreun cântec albanez, deși naționala de fotbal din Țara Cantoanelor e plină de jucători de această naționalitate.

Nu, pe scena amplasată pe stadionul Stadion Letzigrund din Zurich, a urcat nimeni altul decât marele campion de tenis, Roger Federer, prezentat de Chris Martin drept ”colegul nostru, cel de-al cincilea membru al trupei, percuționist, care ne-a părăsit în urmă cu peste 20 de ani pentru a se dedica sportului”!

Publicul a avut parte de o versiune specială și inedită a melodiei “Don’t Panic”, iar Federer a descris evenimentul drept ”aventura vieții mele”.

Deh, peobabil că n-au petrecut destul timp prin București pentru a afla de Ilie Năstase sau David Popovici, nu?

Alte stiri din Muzica

Ultima oră