Un manelist pe scena concertului Coldplay de la București - video

12 Iun 2024
Un manelist pe scena concertului Coldplay de la București - video

Coldplay, o trupă iubită în România! Dovadă e faptul biletele pentru concertele de la București din vara acestui an s-au epuizat rapid.

În această seară peste 50.000 de fani ai trupei britanice și-au împlinit visul de a-și vedea idolii performând live, luând cu asalt Arena Națională.  

Numai că de la extaz la agonie e doar un singur pas...

La un moment dat, pe scenă și-a făcut apariția și un interpret român. Necunoscut pentru majoritatea spectatorilor, dar întâmpinat cu simpatie, aplauze și, de ce nu, și invidie pentru performața de-a fi alături de Coldplay.

Dezamăgirea celor prezenți la spectacol a devenit una imensă după ce artistul român, care a anunțat că: ”În seara asta încercăm să spargem niște bariere”, a început să cânte... o manea.

Aplauzele au încetat și au pornit huiduielile, atât de intense încât nici performanta instalație de sunet nu le-a făcut față.

Mulți din cei prezenți pe stadion nu au mai consimțit să participe la eveniment, pentru că, în principiu, au dat o poală de bani pentru a asculta Coldplay și nu o manea, și s-au îndreptat către ieșiri.

Se pare că artiștii britanici l-au cunoscut pe manelist, pe nume Babasha, ieri, în timpul plimbărilor prin Centrul Vechi al Capitalei. 

”Taraful din Clejani”

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră