Coldplay, manele, partea a II-a. Chris Martin a cerut publicului să-l huiduie pe el. Babasha, aplaudat și ovaționat. Unii spectatori au părăsit arena - video

13 Iun 2024
Coldplay, manele, partea a II-a. Chris Martin a cerut publicului să-l huiduie pe el. Babasha, aplaudat și ovaționat. Unii spectatori au părăsit arena - video

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, le-a cerut spectatorilor prezenți joi seara pe Arena Națională, la cel de-al doilea concert al trupei la București, cinci secunde de huiduieli, după ce la primul concert, cel de miercuri, publicul a huiduit în momentul în care manelistul Babasha a urcat pe scenă și a început să cânte.

Chris Martin s-a adresat spectatorilor spunând că nu se poate supăra pe publicul său și a cerut să fie huiduit el.

”Am încercat să dorm după concert. Am realizat că sunteți publicul nostru, vă iubim necondiționat. Nu puteți face nimic să ne supărați. Călătorim în toată lumea și poate nu înțelegem ce înseamnă cultura dvs, dar tratăm oamenii în mod egal, asta înseamnă pe toți românii.

Ieri a fost atât de frumos pentru noi, pentru că am realizat că puteți face ce doriți, vom continua să vă iubim, vom veni în continuare în România, pentru că vă iubim.

Ce s-a întâmplat ieri, a fost cel mai bun public. Aș vrea să  schimb ceva. Am văzut ieri oamenii huduind. N-a fost cel mai bun huiduit. Așa că aș vrea azi să huiduiți mai bine și mai tare decât ieri”, a spus Chris Martin.

După ce publicul a huiduit, solistul a adăugat zâmbind: ”A fost un huiduit bun, cel mai bun huiduit! Dacă doriți să mai huiduiți o dată, e OK”.

Apoi Martin a anunțat că va urma o manea de trei minute, dar că înțelege dacă unora nu le place, dar că lui îi place.

După acest moment, Babasha a urcat pe scena, dar nu a mai fost huiduit ca în seara precedentă, destul de mulți limitându-se să protesteze părăsind concertul, alții aplaudându-l sau chiar ovaționându-l, iar membrii trupei l-au îmbrățișat pe rând pe manelistul de 22 de ani. 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră