Babasha, manelistul huiduit la Coldplay: ”Străinii ne apreciază, doar românii nu! Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului” - video

13 Iun 2024
Babasha, manelistul huiduit la Coldplay: ”Străinii ne apreciază, doar românii nu! Maneaua este rău famată doar din cauza rasismului” - video

Se constată în ultimii ani că producătorii evenimentelor muzicale importante desfășurate în România încearcă, sub stindardul multiculturalității și, probabil, al ofertării unor alte segmente din piață, să aducă și capra și varza pe aceeași scenă...

Așa s-a întâmplat și aseară pe Arena Națională, la primul din cele două concerte pe care Coldplay le susține la București, unde în playlist-ul trupei și-a făcut loc un moment manelistul Babasha. 

Un incident care a produs extrem de multe reacții pe rețelele de socializare și nu numai.

Într-o replică postată pe TikTok, protagonistul, adus în atenția producătorilor spectacolului de interesul pe care îl manifestă publicul pentru melodiile sale pe internet, explică huiduielile pe care le-a primit la concert prin faptul că ”manelele sunt rău famate doar din cauza rasismului” și că urmează, astăzi, un show și ma și...

”Nu sunt în măsură să port discuții tocmai fiind în centrul atenției acum, nu vreau să creadă lumea că profit de așa ceva și nici nu sunt în măsură să vorbesc despre așa ceva, las oamenii la buna lor plăcere să judece situația cum trebuie.

Dar ceea ce trebuie să spun este că cei de la Coldplay au vrut să facă un moment cu un artist român pentru concertul lor, iar ei s-au uitat în topurile muzicale și m-au văzut pe mine.

Ei personal au contactat impresarii mei, m-am trezit deodată și nu știu câți dintre voi ați fi refuzat o astfel de oportunitate. Pentru că vorbim de un cu totul și cu totul alt nivel și indiferent de toate huiduielile din lume tot aș fi acceptat pentru că așa ceva este o dată în viață. Pentru cunoștința voastră am avut chiar și o probă de sunet înainte, că așa este normal, cu Chris Martin personal și i-a plăcut foarte tare de mine (…)

M-așteptam să fie păreri împărțite, dar nu mă așteptam să fie chiar atât de rău Eu sunt doar un puști de 22 de ani care chiar muncesc, zi și noapte pentru un vis. Indiferent că cânt manele, pentru cine nu înțelege treaba asta, maneaua este rău famată doar din cauza rasismului, nu din cauza muzicii în sine (…) pentru că uitați străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază.

Eu vă mulțumesc de prezență, mulțumesc tuturor și de huiduiri, și de orice reacție posibilă... Atât vă mai anunț, că urmează un show și mai și!”, a transmis Babasha pe Tik Tok.

@babashaofficial

 

♬ sunet original - B A B A S H A

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră