Vladimir Putin „ar aștepta o fetiță” cu „iubita” fostă gimnastă dar președintele rus nu ar fi fericit: „Am destui copii și am avut destule fiice”

10 Iul 2022
Vladimir Putin „ar aștepta o fetiță” cu „iubita” fostă gimnastă dar președintele rus nu ar fi fericit: „Am destui copii și am avut destule fiice”

Președintele rus Vladimir Putin ar așteapta o fetiță împreună cu iubita lui fostă gimnastă Alina Kabaeva – deși spune că are deja suficiente fiice, potrivit unui raport, scrie New York Post

Se zvonește că Putin, în vârstă de 69 de ani, ar avea patru copii cu iubita Alina Kabaeva, o fosta campioană olimpică de gimnastă ritmică care este cu 30 de ani mai tânăra decât omul puternic rus.

Vestea despre noua sarcina a fostei gimnaste a fost raportată de canalul General SVR Telegram, care ar fi condus de persoane din interiorul Kremlinului.

Putin nu părea să fie foarte entuziasmat.

„Veștile nu l-au încântat deloc pe viitorul tată, președintele Rusiei, care și-a exprimat părerea că are deja destui copii și, cu atât mai mult, fiice, ceea ce a supărat-o foarte mult pe Alina Maratovna”, se arată în postarea anonimă, care folosește prenumele și numele de mijloc al lui Kabaeva.

Același raport susține că atunci când i-a spus vestea, Putin a mormăit: „Am destui copii așa cum sunt și am avut destule fiice cu mult timp în urmă”.

Se crede că Kabaeva are doi băieți și gemene cu președintele rus, toți născuți în Elveția, au declarat surse pentru Page Six la începutul acestui an. Ea și copiii fuseseră ascunși într-o locație secretă din țară, au spus sursele.

În mai, același cont Telegram a raportat că Kabaeva este din nou însărcinată, postând: „Putin a aflat că amanta lui este din nou însărcinată – și se pare ca acest lucru nu a fost planificat”, raportat The Sun.

Putin mai are două fiice din căsătoria sa anterioară cu însoțitoarea de bord rusă Lyudmila Shkrebneva: Maria Putina, în vârstă de 36 de ani, care folosește numele de familie Vorontsova și este coproprietarul Nomenko, o firmă de investiții în domeniul sănătății, și Katerina Tikhonova, 35 de ani, un fostă dansatoare sportivă care conduce o inițiativă de inteligență artificială la Universitatea de Stat din Moscova. 

De asemenea, se spune că oligarhul are o „fiică secretă ”, Luiza Rozova, cunoscută și sub numele de Elizaveta Krivonogikh, pe care a avut-o cu Svetlana Krivonogikh – presupusa iubită a lui Putin în anii 1990 și începutul anilor 2000.

Putin și Kabaeva, care s-a născut în Uzbekistan, s-au întâlnit pentru prima dată după ce ea a obținut o medalie de aur pentru Rusia la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, ceea ce a adus-o în centrul atenției naționale. 

Până în 2008, ea a devenit „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei.

Forța, flexibilitatea și îndemânarea ei cu mingea și panglicile de gimnastică ritmică i-au adus laudele drept „cea mai suplă femeie din Rusia”. 

Alte stiri din Externe

Ultima oră