Putin: „Dacă Occidentul vrea să ne bată pe câmpul de luptă, ei bine, ce să spun, să încerce"

07 Iul 2022
Putin: „Dacă Occidentul vrea să ne bată pe câmpul de luptă, ei bine, ce să spun, să încerce"

"Occidenul spune că vor să ne învingă pe câmpul de luptă, să încerce. Am auzit deja de multe ori că Occidentul vrea să ne lupte până la ultimul ucrainean". a spus  președintele rus Vladimir Putin în timpul unei intervenții în fața liderilor grupurilor din Duma, scrie La Repubblica citând agentia Tass

 „Nu am început încă să fim serioși” în Ucraina, „dar în același timp nu refuzăm să ținem discuții de pace. Cu toate acestea, cei care refuză ar trebui să știe că cu cât mergem mai departe, cu atât le va fi mai greu. să negocieze cu noi.”

"Astăzi auzim că vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ei bine, ce să spun? Lasă-i să încerce", a spus el. Șeful statului rus a mai subliniat că Occidentul vrea să lupte cu Rusia „până la ultima ucrainean”."Aceasta este o tragedie pentru poporul ucrainean. Dar se pare că totul se îndreaptă spre asta", a declarat Putin.

„Vestul acționează extrem de agresiv față de Rusia de zeci de ani”. a mai spus președintele rus Vladimir Putin, citat de TASS. Liderul rus a subliniat apoi că „Occidentul nu va putea să semene discordie și să provoace haos în Rusia” și că autoritățile ruse „sunt capabile să minimizeze consecințele sancțiunilor ilegale occidentale”.

"Acum guvernul a reușit să minimizeze acțiunile țărilor neprietenoase. Sancțiunile au început într-adevăr să creeze dificultăți, dar deloc pe cele pe care se bazau."

Războiul din Donbass a fost declanșat de Occidentul, nu de Rusia, a mais spus președintele Putin subliniind ca subliniat că Occidentul a ignorat toate încercările Rusiei de a se angaja într-un dialog pe probleme de sensibile, inclusiv stabilitatea strategică.

Alte stiri din Externe

Ultima oră