Deliciul fanilor lui Trump: ”Biden tocmai și-a murdărit scutecul!” - video

18 Iun 2024
Deliciul fanilor lui Trump: ”Biden tocmai și-a murdărit scutecul!” - video Galerie foto (4)

În plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale ce vor avea loc în noiembrie, susținătorii lui Donald Trump profită de orice pas greșit, și nu-s puțini, al contracandidatului acestuia, Joe Biden.

Cea mai recentă slăbiciune din comportamentul lui Biden care a produs rumoare s-a întâmplat cu ocazia comemorării a 80 de ani de la Debarcarea din Normandia, pe 6 iunie.

Într-un clip video de 13 secunde, publicat pe rețelele de socializare, imediat după ce și-a încheiat discursul în care i-a onorat pe ultimii veterani în viață ai luptelor din Normandia din 1944, Biden apare dând mâna cu președintele francez, Emmanuel Macron, apoi se întoarce spre soția sa și se apleacă ușor, încercând să prindă scaunul care se afla în spatele său și rămâne pentru câteva secunde în această poziție, total nefirească, care a permis adversarilor săi să pretindă că și-a făcut nevoile în pantaloni...

”Jenant,” a titrat videoclipul echipa de răspuns rapid pe rețelele sociale a Comitetului Național Republican - RNC Research, alături de un emoji cu față crispată.

Dave Rubin, un fost democrat devenit susținător al lui Trump, s-a întrebat dacă Biden ”își face nevoile sau stă pe un scaun invizibil,” adăugând un emoji cu fecale în tweet-ul său, pentru a sublinia mesajul.

Podcaster-ul cu vederi republicane Tim Pool a constatat: ”A FĂCUT PE EL!”, susținând că președintele a trebuit să părăsească rapid ceremonia pentru a se curăța.

Breaking911, un cont de știri de pe X (fostul Twitter) care se laudă cu un milion de urmăritori, a ajutat la răspândirea narațiunii către masele MAGA repostând clipul cu titlul: ”Biden și-a murdărit iar pantalonii?”, cu referire la o afirmație nefondată despre un eveniment petrecut în 2021, conform căreia Vaticanul a trebuit să anuleze o transmisie live a întâlnirii lui Biden cu Papa Francisc din cauza unui ”accident la toaletă.”

Alte personalități proeminente ale mass-mediei de dreapta au susținut că ”nu există nicio șansă ca Joe să nu-și fi făcut nevoile” și ”Biden tocmai și-a murdărit scutecul”, spre deliciul milioanelor lor de fani de pe rețelele sociale.

În timp ce unii analiști Fox News i-au lăudat discursul, alți reprezentanți ai gigantului media au continuat să insiste asupra clipului prezentat de RNC Research pentru a susține că președintele suferă de ”dezorientare spațială” și că ”părea confuz” pe scena din Normandia.

”O să vedem o altă scenă în care este pe acea tribună și nu știa dacă ar trebui să stea în picioare sau să se așeze, așa cum am văzut mai devreme astăzi?”, a întrebat prezentatoarea Fox News, Harris Faulkner, joi dimineață.

Într-un tweet pe care l-a șters ulterior, gazda unei emisiuni Fox News, Jeanine Pirro, a afirmat că președintele „încerca să se așeze pe un scaun imaginar,” o dovadă a faptului că ”lumina este aprinsă, dar Biden nu este acasă.” 

Lucrurile nu s-au oprit acolo, în cele aproape două săptămâni care au trecut de la eveniment, a apărut chiar și un cântecel care îl parodiază pe Biden pe tema faptului că s-ar fi scăpat în pantaloni, în Normandia.

Mai mult, pe platforma Amazon au apărut la vânzare tricouri cu mesaje care ironizează presupusul ”accident” al lui Joe Biden în Normandia.

Alte stiri din Externe

Ultima oră