Fiica lui Elon Musk vrea să rupă toate legăturile cu celebrul ei tată

21 Iun 2022
Fiica lui Elon Musk vrea să rupă toate legăturile cu celebrul ei tată
Fiica transgender a lui Elon Musk a depus o cerere de schimbare a numelui în conformitate cu noua ei identitate de gen și pentru că „nu mai locuiesc și nu mai doresc să fiu înrudit cu tatăl meu biologic în niciun fel, formă sau formă”.
Petiția atât pentru schimbarea numelui, cât și pentru un nou certificat de naștere care să reflecte noua ei identitate de gen a fost depusă la Curtea superioară a județului Los Angeles din Santa Monica în aprilie. A ieșit la iveală recent în unele rapoarte media online.
Fiica lui Musk, care a împlinit recent 18 ani, vârsta consimțământului în California, a cerut instanței să-și schimbe recunoașterea sexului din bărbat în femeie și să-și înregistreze noul nume, potrivit documentelor instanței disponibile online pe PlainSite.org.
Noul ei nume a fost redactat în documentul online. Mama ei este Justine Wilson, care a divorțat de Musk în 2008.
uNu a existat o explicație suplimentară a rupturii dintre fiica lui Musk și tatăl ei, șeful Tesla și SpaceX, care încearcă o preluare de 44 de miliarde de dolari a platformei de socializare Twitter.
Nici un avocat care îl reprezintă pe Musk, nici biroul de presă Tesla nu au răspuns imediat la e-mailurile Reuters prin care se solicită comentarii luni.
În mai, la aproximativ o lună după depunerea documentului de schimbare a numelui și a sexului, Musk și-a declarat sprijinul pentru Partidul Republican, ai cărui reprezentanți aleși susțin o serie de legislații care ar limita drepturile transgenderilor în statele din întreaga țară.
Musk a pus în discuție problema persoanelor transgender care își aleg pronumele preferate, pe Twitter în 2020: „Sustin absolut trans, dar toate aceste pronume sunt un coșmar estetic”.

 

Sursa: Jerusalem Post

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră