Spectacol despre Mihaela Runceanu, în pregatire la Teatrul Apollo111

13 Noi 2020 | scris de A.V.
Spectacol despre Mihaela Runceanu, în pregatire la Teatrul Apollo111 Galerie foto (2)

Decesul uneia dintre cele mai cunoscute si apreciate cântarete a anilor ’80, Mihaela Runceanu, va fi subiectul unui nou spectacol de teatru produs la Apollo111, relatează urban.ro.

Catinca Draganescu si Gabriel Sandu au documentat, in ultimii 2 ani, aceasta poveste care a marcat istoria Bucurestiului si a lumii artistice in 1989 cand a fost gasita moarta in propirul apartament.

Piesa co-scrisa de cei doi dramatizeaza viata Mihaelei Runceanu, pe fondul interventiei si cenzurii regimului comunist in cariera artistilor din epoca.

Oana Pușcatu a absolvit Facultatea de Teatru “I.L. Caragiale” Bucuresti in anul 2014 si este actrita a Teatrului Mic din Bucuresti. Joaca si pe scena teatrelor independente, este parte a companiei anglo-româna Bézna Theatre din anul 2014. Pasionata de muzica, a inceput sa cânte de la vârsta de 7 ani, a jucat in mai multe  musicaluri (“Chicago”, “Fecioarele Noastre Grabnic Ajutatoare”, “Familia Fara Zahar”,etc.), iar in prezent este solista trupei de cover-uri Avenue.

Repetitiile pentru spectacol au inceput in luna septembrie, in conditii de siguranta, la teatrul Apollo111 din Bucuresti. Distributia spectacolului este completata de Cristina Draghici, Silvana Negrutiu, Vlad Galer si István Téglás.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră