"Lampio", la Palatul Copiilor, în luna mai

25 Apr 2018
"Lampio", la Palatul Copiilor, în luna mai Galerie foto (2)

Noi reprezentații cu "Lampio și grăuntele de lumină" vor avea loc pe scena Sălii mici a Palatului Copiilor la începutul lunii mai.

Spectacolele, prezentate de Primăria Municipiului București prin intermediul Teatrului „Stela Popescu”, vor fi susţinute la Sala mică a Palatului Național al Copiilor, vineri, 4 mai (ora 10), sâmbătă, 5 mai (ora 11), vineri, 11 mai (ora 10), sâmbătă, 12 mai (ora 11).

Povestea delicată și plină de sensibilitate adaptată și dramatizată pentru copii, în regia lui Tony Adam, dramatizată de Victoria Pătrașcu și cu o scenografie semnată de Cristian Marin, "Lampio și grăuntele de lumină" continuă să atragă săli pline de copii la Palatul Copiilor.

Își dă concursul corpul de balet al Teatrului Stela Popescu, coordonat pentru acest proiect de cunoscutul coregraf  Ioana Macarie. 

Deviza sub care se petrec toate întâmplările poveştii noastre : „Poți străluci doar atunci când faci ceea ce îți place cu adevărat!” Lampio este un licurici care și-a pierdut lumina. Nu știe unde și când, dar este convins că trebuie să o găseasca. Altfel, ce ar mai fi un licurici pe Pământ fără lumina? Și uite așa apar miracole, magie, prieteni, provocări, iar căutările micului nostru personaj nu se opresc până nu își descoperă menirea în viață, pentru că el asta caută, de fapt. Micul Lampio este erou într-o poveste terapeutică despre curaj, determinare, talent și descoperirea propriei valori.

Este un spectacol care trebuie văzut cu sufletul, locul în care oamenii trăiesc cele mai mari transformări. Alături de Lampio veți cunoaște și alți licurici, dar și pe monstrul deznădejdii și pe uimitoarea Hope, pasărea speranței.

Esențiale sunt, însă, lecțiile de viață pe care fermecătorul  nostru prieten, Lampio, trebuie să le învețe ca să ajungă în Cetatea Viselor, locul unde poate afla care îi este menirea. 

Biletele pentru spectacolele din timpul săptămânii se vând pe https://www.startickets.ro.

Biletele pentru spectacolele din weekend se vând pe https://www.mystage.ro, https://www.startickets.ro şi https://www.bilete.ro.

Rezervări de grup pentru instituții de învățământ : Simona – 0755 132155, Diana – 0753 174622, teatrulstelapopescu@gmail.com, teatrulstelapopescu5@gmail.com.

 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Teatru

Ultima oră