Actorii BIS Teatru Sibiu citesc povești și recită poezii pe Facebook

04 Apr 2020 | scris de A.A.
Actorii BIS Teatru Sibiu citesc povești și recită poezii pe Facebook

"Acţiunea 'Poezia de la 9 seara', ce a debutat pe data de 27 martie, de Ziua Mondială a Teatrului, îşi propune prezentarea pe pagina de Facebook BIS Teatru a câte unui poem rostit de actorii companiei sau de către invitaţii lor din lumea întreagă, seară de seară, de la ora 21:00. Cea de-a doua acţiune, 'Basme de pe planeta albastră', este dedicată cu precădere celor mici şi părinţilor acestora. De două ori pe săptămână, sâmbăta şi duminica, de la ora 17,00, copiii vor putea urmări câte o poveste istorisită şi filmată de actorii BIS Teatru, cu mijloacele pe care le au acasă", a informat un comunicat de presă al BIS Teatru.

Sâmbătă, de la ora 17.00, Alis Pelle şi Alin Turcu vor spune "Povestea celor trei purceluşi", dorind să dea astfel un mesaj al speranţei în faţa fricii sau tristeţei care pot apărea în această perioadă.

"Natura a schimbat regulile, arătându-ne cât de fragili şi de vulnerabili suntem. Campania IZOLART e semnul nostru de adaptare. IZOLART s-a născut din nevoia artiştilor izolaţi de a se exprima şi de a rămâne în contact cu publicul. În vremuri grele, precum cele pe care vrând-nevrând le parcurgem, arta teatrului, precum şi celelalte arte, trebuie să găsească resurse de a se reinventa pentru a oferi oamenilor sprijin, consolare, zâmbete" a declarat regizorul Bogdan Sărătean, coordonator BIS Teatru preluat de Agerpres.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră