De ce hotelurile folosesc întotdeauna lenjerie de pat de culoare albă

21 Iul 2019 | scris de Bianca Maria Drug
De ce hotelurile folosesc întotdeauna lenjerie de pat de culoare albă

Experţii au dezvăluit secretul faptului că lenjeria de pat de culoare albă este cel mai frecvent folosită în hoteluri şi case de oaspeţi, scrie blitz.bg.

Care este motivul pentru care hotelierii preferă doar lenjerie şi prosoape albe? Stiliştii de la Tielle Love Luxury – o firmă specializată în producţie de lenjerie de lux – susţin că cearșafurile colorate se decolorează treptat, astfel fiind foarte uşor de determinat de cât timp este folosită o lenjerie.

Indiferent de durata de folosire, lenjeria albă pare strălucitoare şi nouă şi este profitabilă pentru designerii hotelului, fiind neutră şi putând fi combinată cu orice culoare interioară.

„Culoarea albă creează întotdeauna fundalul ideal pentru alte nuanţe şi texturi din dormitor”, a subliniat expertul de la Tielle Love Luxury.

Există şi un alt motiv, economic, în majoritatea cazurilor, lenjeria de culoare albă fiind mai ieftină, decât cea imprimată.

De fapt, companiile, care lucrează în domeniul hotelier, inventează în mod constant lucruri noi.

Recent, la un târg în Germania a fost prezentată o invenţie, care ar putea facilita foarte mult munca personalului hotelier.

Refresher Boxx este o cutie specială care poate curăţa orice lenjerie de corp în doar câteva minute fără a folosi substanţe chimice.

Inventatorii dezvăluie că dispozitivul separă bacteriile prezente în ţesătură prin intermediul luminii ultraviolete, căldurii şi ozonului. Apoi, toată murdăria din cutie este îndepărtată cu ajutorul unui sistem de ventilație.

CREDIT FOTO: Image by JayMantri from Pixabay 

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Life style

Ultima oră