Waze va colora în roșu drumurile cu risc ridicat de accidente rutiere

09 Ian 2023 | scris de A.V.
Waze va colora în roșu drumurile cu risc ridicat de accidente rutiere

Waze este un o aplicație de navigație concepută pentru a obține informațiile actuale despre evenimentele de pe drum. Software-ul vă permite să vizualizați informații despre densitatea traficului, diverse obstacole, viteza admisă, localizarea secțiilor de poliție și alte modificări din condițiile de drum, scrie editiadedimineata.ro.

Waze permite să postați comentarii despre anumite secțiuni de drum și să discutați detaliile cu alți utilizatori aflați în trafic. Software-ul memorează destinațiile obișnuite sau traseele de deplasare și în mod automat le actualizează ținând cont de evenimentele curente pe drumuri. De asemenea Waze vă permite să accesați conturile de pe rețelele de socializare și să schimbați informații relevante cu prietenii voștri.

Din 2023, Waze va afișa o atenționare suplimentară. Drumurile cu accidente frecvente vor fi colorate în roșu, pentru a fi vizibile și când nu este emisă alerta, scrie presa americană.

Trebuie menționat că utilizatorii vor putea să dezactiveze complet alertele dacă nu doresc să beneficieze de acestea.

Google a cumpărat aplicația de navigație Waze, de origine israeliană, încă din 2013, însă de-a lungul timpului, aceasta a operat ca o aplicație separată de restul serviciilor sale.

Google Maps a funcționat în continuare, iar cele două servicii s-au dezvoltat în paralel, fiecare oferind propriile avantaje pentru clienți.

Se pare însă că aceste vremuri vor apune, Google plănuind o combinare a echipelor care lucrează la servicii similare. Google spune că va păstra Waze ca un serviciu independent.

 

Alte stiri din It

Ultima oră