Schimbări majore anunțate de Netflix

08 Apr 2020 | scris de A.A.
Schimbări majore anunțate de Netflix

Netflix a început implementarea unui set nou de facilităţi prin care părinţii pot controla mai bine ce filme şi seriale pot să vadă cei mici, susține News.ro.

Părinţii care le-au făcut loc copiilor pe propriul cont Netflix au acum la distribuţie o serie de opţiuni prin care se pot asigura că cei mici nu se uită la filme cu multă violenţă sau sexualitate.

În primul rând, părinţii pot acum să blocheze filmele şi serialele pe care le consideră nepotrivite pentru cei mici. Pur şi simplu, un titlu blocat nu va fi deloc afişat celor mici.

În al doilea rând, părinţii pot filtra filmele şi serialele după clasificarea în funcţie de conţinut. De exemplu, pot păstra doar acele titluri considerate sigure pentru cei mici.

În plus, celelalte profiluri pot fi securizate cu un cod pin, pentru ca cei mici să nu le poată accesa şi să vadă orice film şi serial din catalogul serviciului de streaming.

De asemenea, părinţii pot vedea acum o listă cu toate titlurile vizionate de cei mici şi pot dezactiva funcţia autoplay, pentru a nu-i încuraja pe aceştia să stea prea mult timp pe Netflix.

Noile opţiuni sunt disponibile atât desktop, cât şi în aplicaţiile mobile.

Alte stiri din Film

Ultima oră