În vremea pandemiei avem nevoie de cât mai multe opțiuni pentru petrecerea timpului

31 Mar 2020 | scris de A.A.
În vremea pandemiei avem nevoie de cât mai multe opțiuni pentru petrecerea timpului

Din ce în ce mai mulți dintre noi renunțăm la varianta clasică de a urmări filme, la TV și ne îndreptăm spre serviciile de streaming online. Cele mai folosite aplicații la noi sunt Netflix și HBO GO.

În aceste zile în care trebuie să ne petrecem foarte mult timp în casă și să găsim diverse metode de a face timpul să treacă vă prezentăm o listă de zece aplicații pe care le puteți folosi, multe dintre acestea oferind acces gratuit la baza lor de date și vă oferă posibilitatea de a urmări filme, emisiuni televizate, documentare și puteți citi chiar și cărți.

Cele zece plantforme online unde puteți viziona în mod legal filme sunt:

 - Hoopla

- IMDb TV

- Internet Archive

- Kanopy

- Movies Found Online

- Plex

- Pluto TV

- Popcornflix

- Crackle

- Top Documentary Films

- Tubi

- VRV

- Yidio

- YouTube

Câteva recenzii despre fiecare aplicație conform androinauthority.com:

Hoopla oferă pe lângă un număr foarte mare de filme și documentare, precum și acces gratuit la un număr de ebooks, muzică și audiobook-uri. Singurul lucru de care trebuie să ținem cont este că această aplicație funcționează ca o librărie, împrumutăm un număr limitat și anunțăm când le terminăm pentru a putea descărca altele.

IMDb este unul dintre cele mai renumite site-uri folosite de iubitorii de filme având un număr foarte mare din toate categoriile, oferind și recenzii pentru acestea, părerea celor care le-au vizionat.

Internet Archive reprezintă o parte distinctivă a acestui clasament datorită gamei largi de filme, seriale și materiale video cu posibilități nelimitate de descărcare deorece marea majoritate a acestora intră sub juristicția domeniului public. Vechimea filmelor este de peste 70 de ani, dar dacă doriți să vedeți filmele clasice, crime și investigații, sci-fi sau filme mute trebuie să vă îndreptați către această platformă.

Kanopi se aseamănă foarte mult cu Hoopla, singurul lucru de care aveți nevoie este un card. Platforma se poate accesa prin metoda clasică sau prin intermediul unei aplicații disponibilă în sistemele Android și IOS. Posibilitățile de vizionare sunt nelimitate și acoperă inclusiv cele mai premiate filme din toate timpurile.

Movies Found Online așa cum ne dă seama acesta este un agregator de filme embeduite de pe foarte multe site-uri și adunate într-un singur loc. Capacitatea site-ului este limitată, mult în comparație cu restul platformelor, dar sunt șanse mult mai mari de o descoperi un film rar, de nișă, orice ieșit din comun.

Plex este o platformă foarte utilă celor care doresc să vizioneze orice, din orice colț al lumii, cu un număr nelimitat de filme este din ce în ce mai folosită de milioane de utilizatori.

Pluto TV diferă de televiziunile clasice prin oferirea posibilității de a viziona filme, show-uri TV, chiar și desene animate la cerere, dar aveți și posibilitatea de a naviga prin 250 de canale individuale și a programa orice viitoare vizionare.

Popcornflix este o platformă cu un număr nelimitat de filme, seriale, programe TV și clipuri video devenite virale. Aceasta s-a creat acum 10 ani de zile și s-a upgradat constant de atunci incluzând cele mai noi filme, filme străine și filme originale Popcornflix.

Crackle are o reputație foarte bună, este pe piață de câțiva ani și este ușor de utilizat atât pe laptop, varii aplicații de pe smart TV și chiar și telefoane smart.

Top Documentary Film se adresează în special acelor persoane care vor să se axeze pe documentare din toate domeniile de la sănătate, mediu, evenimente în spațiu. Lungimea documentarelor pendulează între câteva minute și câteva ore.

Tubi s-a înființat în anul 2014 și s-a impus pe piață și devenind una dintre platformele cu cea mai ridicată calitate a filmelor. Se pot găsi inclusiv sfaturi pentru casă și grădină, reality show-uri, muzicaluri și un număr foarte mare de colecții cu recomandări.

VRV este o platformă care nu oferă o gamă atât de largă și multe dintre oferte sunt preplătite.

Yidio nu are un conținut propriu și este doar un agregator al unei librării imense de filme și seriale TV atât fără plată, cât și cu plată.

YouTube o platformă care nu mai are de foarte mult timp nevoie de prezentări.

 

Alte stiri din It

Ultima oră