Netflix nu va mai putea fi accesat de pe anumite modele de televizoare Samsung din anii 2010 și 2011

07 Noi 2019
Netflix nu va mai putea fi accesat de pe anumite modele de televizoare Samsung din anii 2010 și 2011

Începând cu data de 1 decembrie 2019 mai multe dispozitive nu vor mai putea să acceseze platforma Netflix, din cauza unor limitări tehnice, potrivit unui anunț al companiei.

Modelele vizate sunt televizoare Samsung și playere media Roku mai vechi. Compania nu a publicat o listă a echipamentelor vizate.

Potrivit publicației Lifehacker, unele dintre dispozitivele Roku afectate de decizia Netflix sunt: Roku 2000C, Roku 2050X, Roku 2100X, Roku HD, Roku SD, Roku XD și Roku XR.

În cazul Samsung este vorba, potrivit sursei citate, de modele de televizoare din anii 2010 și 2011 care au literele „C” sau „D” în codul numelui. Pe aceste dispozitive utilizatorii vor putea accesa în continuare Netflix prin intermediul unui dispozitiv suportat, precum un player media Chromecast.

Decizia Netflix va afecta și mulți români. Potrivit unui studiu publicat recent, șapte din zece români din mediul urban folosesc cel puțin un serviciu de streaming video pe bază de abonament, cele mai populare fiind Netflix și HBO GO.

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Gadget

Ultima oră