Un fost ministru susţine că lumea e controlată de un grup secret al elitei mondiale

13 Feb 2018 | scris de Gabriela Antoniu
Un fost ministru susţine că lumea e controlată de un grup secret al elitei mondiale

Fostul ministru canadian al Apărării a afirmat că societatea secretă Illuminati este reală și controlează în secret lumea. Paul Hellyer a declarat pentru podcastul Lazarus Effect că există o "minicabală " de oameni care fac miliarde de dolari din industria petrolieră, relatează metro.co.uk.

Hellyer, în vârstă de 94 de ani, mai spune că acest grup secret al elitei mondiale deţine tehnologia de a combate schimbările climatice, dar nu o foloseşte din cauza banilor pe care îi fac din activele petroliere. Hellyer este considerat cel mai înalt oficial guvernamental care crede în teoria conspirației conform căreia un mic grup al elitelor mondiale controlează afacerile și economia lumii.

El a susținut, de asemenea, că SUA a dezvoltat "forme exotice de energie" în "corporație cu vizitatori de pe alte planete" în urmă cu aproximativ 10 ani, dar "minicabala" păstrează "tehnologia sub cheie", deoarece membrii săi câștigă bani din petrol.

Hellyer a spus, de asemenea, că grupul dă avânt unor războaie care nu vor duce nicăieri".  "Am auzit că, în urmă cu cel puțin un deceniu  SUA, în colaborare cu vizitatorii de pe alte planete, au dezvoltat câteva forme exotice de energie care ne-ar permite să facem trecerea de la combustibilii fosili la energia verde în termen de 10 ani. Ei ţin această tehnologie secretă până când vor încasa miliarde de dolari din activele petroliere pe care le deţin.

"Starea lumii în care trăim nu e deloc bună. Şi nu se va schimba până când sute de mii de oameni nu se vor uni și vor spune că lumea trebuie să devină curată, că vor să ştie ce se întâmplă și să le ceară să-şi schimbe prioritățile pentru a salva planeta pentru generațiile viitoare", a susţinut fostul ministru.

Nu este prima dată când Hellyer face asemenea declaraţii îndrăznețe. El a mai spus anterior că extratereştrii care s-au prăbușit în Canada sunt sursa tehnologiei împotriva schimbării climatice.

Alte stiri din Externe

Ultima oră