Trump i-a lansat campania electorală lui Iohannis

20 Aug 2019 | scris de Bianca Maria Drug
Trump i-a lansat campania electorală lui Iohannis

Preşedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marţi, cadou omologului său român, Klaus Iohannis, o şapcă inscripţionată cu mesajul "Make Romania great again".

Imaginea de la momentul primirii șepcii face acum turul Internetului, fiind deja fotografia zilei, pentru jurnaliștii care comentează vizita președintelui român în Statele Unite.

Șapca, consacrată de președintele american în campania sa electorală, este un îndemn la a face din țara de origine un loc mai bun, mai prosper, mai puternic. Faptul că șeful Executivului american i-a oferit acest cadou-mesaj lui Klaus Iohannis, spunând, totodată, la întâlnirea din Biroul Oval, că Iohannis face o treabă bună în privința luptei împotriva corupției din România și că apreciază că el este cel care va putea rezolva problema pot fi considerate elemente care lansează campania electorală a candidatului Iohannis la Președinția României.

Trump i-a dat instrumentele, depinde de Iohannis să știe să profite de ele.

Schimbul de cadouri a avut loc la întâlnirea dintre delegaţiile oficiale ale celor două ţări.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, marţi, la Casa Albă de omologul său american, Donald Trump, cu ocazia vizitei de lucru pe care o efectuează în Statele Unite ale Americii. 

Este pentru a doua oară, după întâlnirea din iunie 2017, când cei doi preşedinţi au o întrevedere la Casa Albă.

Vizita are loc în contextul în care România marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi 15 ani de apartenenţă la NATO, nota Casa Albă. 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră