Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Albă

06 Aug 2019
Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump la Casa Albă

Președintele Donald Trump îl va primi pe președintele Klaus Iohannis la Casa Albă, peste două săptămâni, adică marți, 20 august 2019, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale americane.

Președintele Klaus Iohannis va face o vizită în Statele Unite și va fi primit la Casa Albă, iar discuțiile celor doi lideri vor avea în prim-plan provocările în materie de securitate, dar și modalitățile de a duce mai departe, pe baze reciproc avantajoase, parteneriatul celor două țări în materie de comerț și energie. 

„Vizita președintelui Iohannis în Statele Unite intervine în condițiile în care românii marchează 30 de ani de la căderea comunismului, iar România s-a alăturat NATO de 15 ani. Președintele Trump așteaptă cu nerăbdare să celebreze aceste importante aniversări împreună cu președintele Iohannis”, se arată în comunicatul Casei Albe.

Administrația prezidențială de la București a confirmat, la rândul ei, că președintele Klaus Iohannis se va afla în vizită la Washington, în perioada 19-20 august 2019, la invitația președintelui Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, iar marți, 20 august va avea loc, la Casa Albă, întrevederea oficială a celor doi președinți.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră