Mama lui Emmanuel Macron: Nu știam dacă nu e un vis!

09 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Mama lui Emmanuel Macron: Nu știam dacă nu e un vis!

Francoise Nogues, mama lui Emmanuel Macron, aproape de aceeași vârstă cu nora ei, Brigitte, mărturisește într-un interveiu preluat de presa franceză, că, a doua zi după alegerile prezidențiale, nu știa dacă nu cumva visează. 

După două zile de la alegerea lui Emmanuel Macron, mama președintelui ales, Francoise Nogues face primele mărturisiri în Paris Match. Este o premieră, deoarece ea a fost foarte discretă de la începutul campaniei, deși foarte prezentă în preajma fiului. 

Emmanuel Macron, ales președintele Republicii Franceze, la 7 mai, a fost permanent înconjurat de familie. În primul rând, de Brigitte Macron, de copii, dar și de cei care au fost mai degrabă discreți.

Este vorba de tatăl lui, Jean-Michel, neurolog, care s-a angajat în campania fiului său chiar dacă consideră politica foarte distructivă. Dar cea mai discretă din cercul lui Macron s-a dovedit Francoise Nogues. Este mama președintelui ales.

În seara primului tur al alegerilor prezidențiale, ea se afla la o terasă pariziană pentru a saluta mulțimea împreună cu fiul ei și Brigitte. La început, ea a acceptat cu greutate idila fiului ei cu doamna Auziere. Dar iubirea lor a convins-o rapid. Între cele două femei, Francoise Nogues și Brigitte, care au aproape aceeași vârstă, este o complicitate puternică.

Iată că, pentru prima dată de la victoria lui Emmanuel Macron, Francoise Nogues  face declarații în presă. Într-un interviu, ea vorbește despre reacția pe care a avut-o a doua zi după victora fiului ei. M-am sculat dimineața, nu credeam și nu știam dacă nu este un vis, mărturisește ea în Paris Match. 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră