Madonna spune că fiului ei David îi place să-i "fure" rochiile (și le poartă mult mai frumos decât ea)

12 Aug 2022
Madonna spune că fiului ei David îi place să-i "fure" rochiile (și le poartă mult mai frumos decât ea)

Madonna a spus în emisiunea Jimmy Fallon că fiul ei adoptiv avea obiceiul să-și împrumute hainele, scrie MadameFigaro.

„Se poate îmbrăca cu orice ținută și poate arăta la fel de frumos . În timpul apariției ei la emisiunea The Tonight Show al lui Jimmy Fallon din 10 august, Madonna a făcut câteva dezvăluiri despre fiul ei adoptiv, David Banda, în vârstă de 16 ani. „Este cu adevărat enervant. Poartă hainele mele și lui îi sta mult mai frumos în ele”, a recunoscut ea cu umor în fața gazdei.

David Banda și-a arătat deja gustul pronunțat pentru modă în mai multe rânduri. Ne amintim apariția sa foarte remarcabilă la campionatul mondial WBA la categoria ușoară în luna mai trecută, într-un aspect androgin magnific. Tânărul era îmbrăcat într-o rochie lungă, roșie, cu fante, prezentând trei dungi albe de la renumitul brand, Adidas . Creația sportivă a fost însoțită de numeroase coliere din argint.

La începutul acestei săptămâni, Madonna a postat un videoclip pe contul ei de Instagram, în care îl arată pe fiul ei cu Esterre, adoptată tot de vedetă în 2017. În secvență, David Banda poartă o rochie lungă lejeră, albă și neagră. Fratele și sora dansează în bucătăria casei.

David Banda, originar din Malawi, în sud-estul Africii, a fost adoptat de regina pop în 2006, la vârsta de 13 luni. Mama lui biologică dispăruse în urma unei infecții, iar aceasta din urmă suferea de malarie și pneumonie. La acea vreme, cântăreața avea o relație cu regizorul Guy Ritchie .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Madonna (@madonna)

Alte stiri din Externe

Ultima oră