Prințul Harry spune că suferă de "epuizare profesională" din cauza volumului mare de muncă

07 Feb 2022
Prințul Harry spune că suferă de "epuizare profesională" din cauza volumului mare de muncă

Invitat de compania de coaching personal BetterUp, Ducele de Sussex a dezvăluit ca suferă de "epuizare" din cauza volumului de muncă. Comentarii considerate deplasate de către unii ascultători.


Prima apariție oficială din 2022 pentru Prințul Harry. Într-o conferință virtuală pentru sănătate mintală găzduită de firma de coaching personal BetterUp, la care a participat alături de CEO-ul BetterUp Alexi Robichaux și starul de tenis Serena Williams, Ducele de Sussex a vorbit despre epuizarea sa din cauza volumului mare de munca.

Declarații care au provocat reacții puternice din partea ascultătorilor.

„Ușor de spus din vila ta de 14 milioane de dolari”

Numit șef "de impact" la compania BetterUp în 2021, prințul Harry a vorbit în această conferință despre epuizarea pe care a trăit-o și despre încărcătura mentală pe care o reprezintă zilele sale de muncă. El a spus că „a rămas fără orice, orice combustibil sau abur din motor, ca și cum aș arde lumânarea la ambele capete”.


Pe rețelele de socializare, confidențele Prințului Harry au provocat multe răspunsuri amestecate. „Ușor de spus din vila ta de 14 milioane de dolari”, „Ce știi despre burnout?”, putem citi pe Twitter.

Dacă unii utilizatori de internet au vrut cumva să-l susțină pe tatăl lui Archie și Lilibet, alții au considerat aceste remarci total nepotrivite având în vedere statutul de multimilionar al lui Harry.

Sfatul lui despre burnout: meditația

În cadrul acestei discuții online, soțul lui Meghan Markle a dat și sfaturi despre modul în care companiile își tratează angajații. Potrivit acestuia, patronii trebuie să adauge pauze de 15 minute pe zi pentru angajații lor, astfel încât aceștia să aibă timp să aibă grijă de sănătatea lor mintală.


În explozia sa de sugestii, Prințul Harry a sugerat angajaților să mediteze. O practică la care ducele de Sussex se dedă zilnic de când fiul său Archie este la școală.

„Știu că trebuie să meditez între 30 și 45 de minute în fiecare zi”, a spus el.

 

Sursa: BFMTV

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră