SUA: trei soldați morți inexplicabil în mai puțin de o săptămână pe portavionul USS Washington

19 Apr 2022
SUA: trei soldați morți inexplicabil în mai puțin de o săptămână pe portavionul USS Washington

Cauza celor trei decese rămâne deocamdată necunoscută. O unitate de psihologie a fost trimisă pentru a oferi sprijin moral marinarilor prezenți pe navă, scrie Le Parisien.

În mai puțin de o săptămână, o psihoza a cuprins echipajul portavionului cu propulsie nucleară USS George Washington. Presa americană CNN dezvăluie într-adevăr că trei marinari au murit într-un mod inexplicabil, în timp ce nava se află în prezent în Newport News, Virginia, unde face obiectul unei realimentări și unei revizii constând în înlocuirea combustibilului port-avionului nuclear.

Totul a început pe 9 și 10 aprilie, când doi marinari au fost găsiți morți în afara bazei, în timp ce un al treilea american a fost descoperit inconștient vinerea trecută, 15 aprilie, la bordul portavionului, înainte de a muri. „Deși aceste incidente sunt încă în curs de investigare, nu există indicii inițiale care să sugereze că există o corelație între aceste evenimente tragice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Marinei, comandantul Reann Mommsen.

Al treilea marinar decedat nu a fost încă identificat
Deși Marina nu a furnizat încă nicio cauză de deces pentru cei trei decedați, o echipă specială de răspuns psihiatric a fost trimisă pe navă pentru a oferi sprijin psihologic marinarilor încă la bord. Victima găsită pe 9 aprilie a fost identificată ca fiind Mikail Sharp de clasa a treia, în timp ce al doilea cadavru găsit a doua zi a fost cel al Natashei Huffman, de asemenea clasa a treia.

Pe de altă parte, numele celui de-al treilea marinar descoperit inconștient pe 15 aprilie înainte de a muri nu este încă cunoscut. În anunțul său, comandantul Reann Mommsen și-a exprimat sprijinul pentru familiile victimelor: „Gândurile și condoleanțele noastre se îndreaptă către familia, prietenii și colegii de navă ai marinarilor noștri. »

Alte stiri din Externe

Ultima oră