Eforturile Casei Albe pentru a îl proteja pe Biden de Covid: o contaminare ar avea efect politic dezastruos

01 Feb 2022 | scris de M.N.
Eforturile Casei Albe pentru a îl proteja pe Biden de Covid: o contaminare ar avea efect politic dezastruos

Efort total pentru a-l menține pe Biden fără COVID: măști FFP2 pentru toți colaboratorii, teste și vaccinuri pentru toți cei din jur, acestea nu sunt singurele măsuri de precauție respectate de președinția americană pentru a-l proteja pe Joe Biden, în vârstă de 79 de ani. Chiar și o contaminare minoră ar avea un efect dezastruos asupra milioanelor de americani care încă refuză să fie vaccinați.

 

Acestea sunt doar câteva dintre eforturile extraordinare din partea Casei Albe pentru a-l proteja pe președinte să se contamineze COVID-19 în ciuda celor 3 doze de vaccin.

Pe măsură ce răspunsul la virus și campania de vaccinare au devenit din ce în ce mai politizate, oficialii de la Casa Albă și-au exprimat îngrijorări politice cu privire la o posibilă infecție a lui Biden.

 Deși vaccinurile sunt extrem de eficiente, o contaminare a presedintelui ar putea eroda încrederea publicului în vaccinuri și ar putea fi folosit ca o bătaie politică împotriva unui președinte care a fost ales pentru a pune capăt pandemiei.

Sursa: ABCNews

Alte stiri din Externe

Ultima oră