Juniorul Trump, la vânătoare la Giurgiu

17 Mai 2017
Juniorul Trump, la vânătoare la Giurgiu

Dacă Trump, președintele SUA, este ocupat până peste cap, oferind explicații în scandalul produs de demiterea șefului FBI sau se întâlnește cu figuri importante de pe scena politicii mondiale, trebuie să ne mulțumim cu ce primim, cu juniorul, Donald Trump Jr., pe care mai multe surse îl dau prezent la vânătoare în Giurgiu.

Vizita ar fi trebui să fie una secretă, dar, conform stirileprotv.ro, Donald Trump Jr a ajuns în România, încă de luni 15 mai. Trump Jr. a sosit pe plaiurile românești la bordul unui avion privat și s-a dus glonț la vânătoarea de cerbi organizată într-un parc cinegetic din Giurgiu.

Fiul şefului de la Casa Albă este un temeinic pasionat de pescuit şi de vânătoare, această plăcere provocând și un scandal mediatic, după ce a publicat o fotografie în care apărea alături de fratele său, Eric, și de trofeele lor africane - un leopard și un elefant.

Cu ce ne putem noi alege din vizita asta cinegetică a juniorului Trump în România? Hm,.. Dacă cerbii noștri au fost patrioți, și s-au lăsat împușcați fără fițe, cu popularitate și povești la gura sobei familiei Trump...

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră