Politică și delicatese! Trump a ordonat bombardamentul Siriei la desert, dar ține minte că era vorba de Irak! (VIDEO)

13 Apr 2017
Politică și delicatese! Trump a ordonat bombardamentul Siriei la desert, dar ține minte că era vorba de Irak! (VIDEO)

Donald Trump a relatat momentul în care a dat undă verde atacului asupra bazei militare guvernamentale din Siriam din provincia Idlib. Într-un amestec de politică și delicatese, ordinul pentru bombardamentul împotriva Siriei a fost dat în timp ce se savura desertul alături de preşedintele Chinei.

"Eram la masă, tocmai ce terminaserăm cina și luam desertul. Aveam cea mai frumoasă prăjitură de ciocolată pe care ați văzut-o vreodată, iar președintele Xi o savura, În acel moment am primit mesaj din partea generalilor, că armele sunt încărcate și pregătite și că se aștepta ordinul meu. Am spus: tocmai am lansat 59 de rachete spre Irak... ", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat Fox Business Network.

Maria Bartiromo, reporterul căruia îi acorda interviul, a intervenit: "...spre Siria", Trump a înghițit în sec și a admis la rândul lui că era vorba de Siria. 

Până la urmă e bine că momentul s-a produs într-un interviu și nu în momentul în care a fost ordonat atacul, dar dacă Trump va confunda Budapesta cu Bucureștiul...

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră