Doi adolescenţi au omorât un taximetrist, într-un sat din Timiş. L-au înjunghiat, apoi i-au furat maşina

24 Iun 2018
Doi adolescenţi au omorât un taximetrist, într-un sat din Timiş. L-au înjunghiat, apoi i-au furat maşina

Crimă şocantă într-un sat din Timiş. Un taximetrist din Lugoj, dispărut de mai bine de o săptămână, a fost găsit mort, la marginea unei păduri din zona localităţii Sinersig. Doi adolescenţi, posibilii autori ai crimei, au fost deja identificați şi duşi la audieri. 

Cadavrul taximetristului a fost descoperit de un bărbat care a sunat imediat la 112. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de politie, dar şi criminalisti care au demarat cercetările în acest caz. Din primele informaţii, omul a fost ucis cu bestialitate, apoi i s-a furat maşina.  

Poliţiştii de la Biroul de Investigare a Criminalităţii au reuşit să dea de urma a doi suspecţi care ar fi comis crima. Este vorba despre doi adolescenţi de 15 şi 17 ani, din Darova, care au fost reţinuţi, scrie lugojinfo.ro.

Cercetările au scos la iveală faptul că trupul taximetristului nu a fost incendiat, cum s-a crezut iniţial, ci se afla în stare avansată de putrefacţie când a fost descoperit. Victima a fost înjunghiată pe la spate.

Băiatul de 15 ani împreună cu prietenul lui de 17 ani ar fi comandat un taxi cu intenţia de a fura maşina. Camerele de supraveghere dintr-o comună din Timiş au surprins momentul în care cei doi copii s-au întâlnit cu taximetristul şi l-au atacat. Cel de 17 ani l-a lovit din spate cu cuțitul în gât și apoi în zona feței. Au dus cadavrul în pădure și l-au abandonat. I-au luat telefonul mobil, banii – aproximativ 200 lei, și mașina, apoi au plecat la Timișoara, unde au vândut telefonul.

Cadavrul a fost găsit duminică. Cei doi adolescenţi ar fi recunoscut la audieri că au ucis, spun surse din anchetă, citate de observator.tv.

Tinerii s-ar fi plimbat cu maşina furată până când a rămas fără combustibil. Maşina a fost găsită abandonată pe o stradă din Timişoara. 

Anchetatorii au descoperit că adolescentul de 17 ani mai este cercetat într-un alt dosar penal pentru loviri şi alte violențe. 

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor calificat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră