Patronul unui club de fotbal din România a fost înjunghiat pe stradă

06 Apr 2018
Patronul unui club de fotbal din România a fost înjunghiat pe stradă

Poate la fel de grav este că în anul 2018 mai există oameni care refuză să sune imediat la salvare și poliție, chiar și la solicitarea victimei. Incidentul s-a produs sâmbătă dimineața în fața gării din Miercurea-Ciuc.

Patronul echipei locale de fotbal în sală Imperial Wet (locul 6 în Liga I de futsal) s-a deplasat la un fast food de lângă gara din Miercurea Ciuc, pentru a-și cumpăra ceva de mâncare. Aproape din senin, trei persoane l-au acostat și s-a iscat o dispută verbală.

Aceasta a degenerat rapid, iar unul dintre cei trei atacatori a scos un cuțit și l-a tăiat pe bărbat pe față, apoi l-a înjunghiat de două ori în stomac. Văzând victima plină de sânge, cei trei atacatori au fugit.

Bărbatul a căutat ajutor la secția de poliție din incinta gării, însă aceasta era închisă. Apoi a cerut unei casiere din gară să sune la poliție și salvare, însă aceasta a refuzat. “Am rugat-o să sune la 112, dar spre surprinderea mea, aceasta a refuzat și mi-a transmis să cer ajutorul unor taximetriști aflați în fața gării”, a povestit bărbatul pentru szekelyhon.

Într-un final, unul dintre taximetrişti l-a dus la cea mai apropiată secție de poliție, de unde a fost preluat de o ambulanță. “În tot acest incident m-a șocat acea casieriță. Deși a văzut că am pe față o plagă de vreo 20 de centimetri, ea n-a avut nicio reacție. Dacă lama cuțitului mergea câtiva milimetri mai incolo, atingea organe vitale”, a adăugat Gorbe Walter. De pe patul de spital, bărbatul susține că se simte bine și abia așteaptă să fie externat. Medicii confirmă starea sa stabilă.

Gheorghe Filip, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Harghita, a confirmat versiunea victimei asupra celor întâmplate. El a punctat faptul că atacatorii au fost deja indentificați, însă nu au fost încă prinși. Cazul a fost preluat de un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc. Purtătorul de cuvânt al instituției, German Cristina, a confirmat, pentru sursa citată, că s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală.

Incidentul a avut loc la doar câteva zile după semifinala Cupei României, de pe teren propriu, pierdută cu scorul de 1-2 în fața campioanei Autobergamo Deva. Pentru clubul ciucan faptul că a ajuns în semifinala Cupei este cea mai importantă performanță.

Alte stiri din Sport

Ultima oră