”Freak Show”, spectacolul actorului Florin Piersic Jr se joacă cu casa închisă la TNB. A doua reprezentație, de la ora 17:00

26 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
”Freak Show”, spectacolul actorului Florin Piersic Jr se joacă cu casa închisă la TNB. A doua reprezentație, de la ora 17:00

Iubitorii de teatru din capitală au optat deja pentru ”Freak Show”, spectacolul programat luni, 28 decembrie la Sala Pictură a Teatrului Național București, de la ora 20:00.

Întâlnirea propusă de îndrăgitul actor s-a bucurat de succes, rezervările și biletele puse în vânzare s-au dovedit a fi insuficiente. Astfel, la cererea publicului, one-man show-ul ”Freak Show”  va fi prezentat publicului spectator, și la matineu.

Noua reprezentație a spectacolului ”Freak Show” va avea loc luni, 28 decembrie, la Sala Pictură a Teatrului Național București, începând cu ora 17:00. Persoanele interesate își pot procura biletele de la casa de bilete a Teatrului Național București, de la Librăria Mihai Eminescu, și online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro, www.startickets.ro. 

Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, 30 lei la Cat.II și 50 lei pentru Cat.I.

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor - acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.

Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră