FREAK SHOW: One Man Show cu Florin Piersic, la ArCuB. Diseară

22 Apr 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
FREAK SHOW: One Man Show cu Florin Piersic, la ArCuB. Diseară

Vineri, 22 aprilie 2016, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor reîntâlni cu Florin Piersic jr, care va fi prezent pe scena ARCUB din strada Lipscani, nr. 84-90, cu spectacolul FREAK SHOW.

 

Realizat după un material scris de Florin Piersic jr, în regia și interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor - acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic jr le aduce în lumina reflectoarelor.

 

Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013. În 2014, FREAK SHOW a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați).

 

FREAK SHOW a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra - Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete ARCUB, în reteaua agentiilor Eurolines si TUI TRAVELCENTER, oficiile Poștei Române, Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, Magazinele Germanos, Librăria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica, Diverta, Flanco, rețeaua de magazine SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agențiile Perfect Tour, la Hard Rock Café, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex și Berăria H precum și online pe www.ticketnet.ro,

www.myticket.ro, www.bilet.ro, www.iabilet.ro, www.vreaubilet.ro, www.biletoo.ro și www.bilete.ro.

Alte stiri din Teatru

Ultima oră